PEKERJA BERKEMAHIRAN PENERAJU KECEMERLANGAN NEGARA | BAHAGIAN AUDIT DALAM
» BERITA » PEKERJA BERKEMAHIRAN PENERAJU KECEMERLANGAN NEGARA

PEKERJA BERKEMAHIRAN PENERAJU KECEMERLANGAN NEGARA

Serdang, 3 Mei 2018, Universiti Putra Malaysia telah mengadakan Majlis Gemilang Putra & Sambutan Hari Pekerja bagi menghargai staf melalui pengiktirafan Anugerah Perkhidmatan Cemerlang, Anugerah Jasa Putra, Anugerah Setia Putra, dan Jasamu Dikenang.

Dua orang staf Bahagian Audit Dalam iaitu Puan Marziati Md Din (Pegawai Kewangan (Audit)) dan Puan Nur Asyikin Yusoff (Penolong Akauntan) telah menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang bagi pencapaian prestasi kerja tahun 2017.

Semoga dengan pencapaian ini, dapat menjadi pemangkin dan membakar semangat kepada semua staf untuk mempertingkatkan lagi pencapaian dalam organisasi, amnya kepada Universiti Putra Malaysia. Tahniah! diucapkan kepada mereka.

Tarikh Input: 22/06/2018 | Kemaskini: 28/09/2018 | muhammad.isam

SXEaXAw~