Borang Soal Selidik Audit Pengurusan Akaun Amanah Dan Penganjuran Seminar INSPEM | BAHAGIAN AUDIT DALAM
» PERKHIDMATAN » Borang Soal Selidik Audit » Borang Soal Selidik Audit Pengurusan Akaun Amanah Dan Penganjuran Seminar INSPEM

Tujuan soal selidik ini adalah  untuk mendapatkan pandangan berkaitan  dengan kualiti  perkhidmatan  yang kami berikan  sepanjang  tempoh auditan dijalankan. Maklumat ini akan digunakan untuk penambahbaikkan fungsi audit dalaman di masa akan datang.

Kami berharap Y.Bhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan yang paling biasa dengan kerja auditan kami yang lalu, untuk mengisi dan menghantar borang soal selidik ini. Sila buat penambahan sekiranya perlu diruang lain-lain.

Kerjasama  YBhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan adalah amat dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih. Sila klik pada pautan berikut:

BORANG SOAL SELIDIK AUDIT

Kemaskini:: 22/12/2022 [faiz_suparman]