Pemeriksaan Jawatankuasa Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan UPM | BAHAGIAN AUDIT DALAM
» BERITA » Pemeriksaan Jawatankuasa Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan UPM

Pemeriksaan Jawatankuasa Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan UPM

UPM Serdang, 17 Ogos 2022- Pejabat Pengurusan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan, PPKP UPM telah hadir ke Bahagian Audit Dalam untuk melaksanakan pemeriksaan keselamatan pejabat.

Pemeriksaan tersebut merupakan aktiviti tahunan oleh PPKP UPM yang  bertindak sebagai langkah proaktif bagi mencegah berlakunya sebarang insiden kecelakaan yang tidak diingini.

Namun, yang membuatkan pemeriksaan kali ini sedikit istimewa adalah ia merupakan pemeriksaan secara fizikal pertama dilaksanakan semenjak tamatnya tempoh kawalan pergerakan (PKP) dilaksanakan.

Dalam pemeriksaan tersebut, Bahagian Audit Dalam Berjaya dikategorikan sebagai tempat kerja selamat-cemerlang. Tahniah! Warga Audit Dalam.

Walau bagaimana pun, masih terdapat ruang penambah-baikkan yang perlu dilaksanakan untuk kecermerlangan dan keselamatan pada masa akan datang.

Tarikh Input: 30/09/2022 | Kemaskini: 05/10/2022 | nurmiera

SXEUCAC~