Pekerja Kreatif, Pencetus Inovasi | BAHAGIAN AUDIT DALAM
» BERITA » Pekerja Kreatif, Pencetus Inovasi

Pekerja Kreatif, Pencetus Inovasi

Serdang, 20-Jun Universiti Putra Malaysia telah mengadakan Majlis Gemilang Putra bagi menghargai staf melalui pengiktirafan Anugerah Perkhidmatan Cemerlang, Anugerah Jasa Putra, Anugerah Setia Putra, dan Jasamu Dikenang pada 24 Mei 2017.

Dua orang staf Bahagian Audit Dalam iaitu Puan Zainora Abdul Talib (Ketua Bahagian Audit Dalam) dan Puan Nur Miera Kamarudin (Pegawai Kewangan (Audit)) telah menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang bagi pencapaian prestasi kerja tahun 2016.

Puan Zainora Abdul Talib

Puan Nur Miera Kamarudin

Semoga dengan pencapaian ini, dapat menjadi pemangkin dan membakar semangat kepada semua staf untuk mempertingkatkan lagi pencapaian dalam organisasi, amnya kepada Universiti Putra Malaysia. Tahniah! diucapkan kepada mereka.

Tarikh Input: 20/06/2017 | Kemaskini: 18/07/2017 | faiz_suparman

SXDdAAI~